8/29/11

De Van Speijk Vuurtoren in Egmond aan Zee.De Stayokay vestiging te Egmond aan den Hoef wordt deze winter ingrijpend verbouwd en opent haar deuren weer op 1.4.'12.
'Huize Koningsbosch' de Stayokay vestiging te Bakkum blijft gedurende het gehele winterseizoen open tot juli 2012.'Slot Assumburg', is een Stayokay-vestiging in een oud, goed gerestaureerd en bewoonbaar gemaakt kasteel met een interessante geschiedenis in Heemskerk. Deze vestiging is gedurende het gehele jaar 2012 open. De dichtstbijzijnde bushalte is die van bus 167 van Station Castricum naar Beverwijk, halte Hoflaan.
Deze Stayokay vestiging is ook te voet bereikbaar vanaf Station Heemskerk. Rekent u daarbij wel op mooi, zonnig en droog weer, want de wandeling duurt ongeveer 30 minuten.
Slot Assumburg is heel goed bereikbaar per auto en autobus via de Tolweg. Het oude kasteel is een ideale omgeving voor mensen met kinderen die er eens even helemaal een paar dagen of langer uit willen en tot rust willen komen. Het is net of je een sprookjeswereld binnenwandelt op het moment dat je incheckt bij de prettig ingerichte receptie van het kasteel. Het is echt een aanrader om geruime tijd voor de feestdagen en schoolvakanties te boeken, want Slot Assumburg wordt meestal goed bezocht. Het is een populaire lokatie voor het geven van feesten, het organiseren van symposia, congressen en bruiloftpartijen. Bovendien is het film- en fotogenieke kasteelinterieur een bijzonder aantrekkelijke omgeving voor filmmakers. Boeken voor een meerdaags verblijf kan heel gemakkelijk via de website http://www.stayokay.com/ 'Heemskerk' en de verblijfskosten kunnen vooraf digitaal via Ideal via internet worden voldaan. Ter plekke bijboeken kan ook want in het kasteel is gratis Wi-Fi. Het is vooral een bed- and breakfast place met zeer schone lakens en blijven lunchen en dineren kan ook. Breng wel uw eigen badlaken, handdoeken en teenslippers mee.

December 2011


De Stayokay vestiging te Noordwijk heeft een van Europa's mooiste golfclubs en golfbanen op loopafstand, maar is alleen maar te voet, per auto of straattaxi te bereiken. http://www.stayokay.com/ http://www.noordwijksegolfclub.nl/ De Stayokay vestiging te Texel is gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken, bus 29 vanaf de veerboothaven, halte Emmaplein, heeft twee PC's en dus tweemaal gratis Wi-fi en is ook de gehele winter open.


De Stayokay vestiging te Terschelling is ook gedurende het gehele jaar open, ook met gratis WiFi, maar de snelle veerboot is wel erg duur en gaat maar een paar keer per dag.Neptunus op de Dam in Amsterdam in The Netherlands 04-12-2011.
Yuri Terletski says: 'Happy New Year!'